"
JADUAL PERLAWANAN LIGA SUPER 15 APRIL 2017 ! | Perlawanan tumpuan hari ini di mana melibatkan pasukan-pasukan liga super malaysia . Pasukan-pasukan ini akan turun bertanding dalam perlawanan ke 10 liga super malaysia. Berikut merupakan JADUAL PERLAWANAN LIGA SUPER 15 APRIL 2017 ! 

JADUAL PERLAWANAN LIGA SUPER 15 APRIL 2017 ! 


JADUAL PERLAWANAN LIGA SUPER 15 APRIL 2017 !

Info Siaran langsung !


Hanya perlawanan T-Team FC menentang kedah dan Pahang menetang selangor yang ada Live atau siaran langsung untuk minggu ini. kalau perlawanan lain itu , korang cari live streaming dari fans yang buat sendiri je la yer. admin pun lama tak cari live streaming ni . hehehe

Jadual Perlawanan 


Hari ini T-team akan menentang kedah di laman sendiri . manakala sarawak pula menerima kunjungan perak di Stadium kuching. sudah pasti perlawanan penting ini akan menentukan kedudukan pasukan Sarawak .

Pahang pula akan menentang Selangor di Stadium darul makmur . Pulau Pinang menanti kunjungan Kelantan di Stadium negeri batu kawan. Pulau pinang yang berjaya mendapat kemenangan pertama minggu lepas pasti akan memberi saingan kepada Kelantan dalam perlawanan malam ini .

Melaka akan bertemu felda fc. seperti yang sedia maklum, Musim ini felda agak bergelut dengan perlantikan jurulatih baru sebanyak 2 kali musim ini . adakah felda mampu bangkit selepas tewas kepada Pulau Pinang di laman sendiri ?

Dan perlawanan terakhir , JDT sebagai pendahulu liga berdepan dengan PKNS FC di Stadium larkin pada hari ini. sudah pasti mereka mahu menjarakkan mata dengan pasukan bawah merek dalam perlawanan minggu ini .

Kedudukan liga !


Setakat ini JDT masih menjadi pendahulu liga dengan 20 mata di ikuti pahang dengan 19 mata. manakala tanggat tercorot liga pula di huni oleh pasukan Pulau pinang 😭😭 dan juga pasukan sarawak . Adakah Pulau pinang dan sarawak berjaya untuk menyertai pasukan lain ke Piala Malaysia, sama-sama kita nantikan .

Kesimpulan

Diharap pasukan-pasukan yang bertanding dalam liga super mampu mencapai kualiti pasukan terbaik dan mampu memberikan persembahan terbaik juga dalam setiap perlawanan. Begitu juga dengan peminat. sudah-sudahlah bergaduh tak tentu pasal . yang penting kita support team kita.

Jom Share JADUAL PERLAWANAN LIGA SUPER 15 APRIL 2017 !  dengan rakan-rakan kita yang lain . semoga bermanfaat !


Sekian .

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post