Live Streaming Perak vs Kedah 27.7.2019 (Final Piala Fa). Perlawanan yang dinantikan oleh peminat bola sepak tempatan akan berlangsung hari ini. Perlawanan akhir Piala Fa Malaysia 2019 akan berlangsung melibatkan pasukan Perak dan Kedah.

Pasukan mana yang akan memenangi perlawanan malam ini? Jom kita tengok sama-sama.

Fans Kedah Tolong like page >> Kedah Live << untuk live streaming.

Fans Perak like page ni ya >> Perak Live << untuk live.

Live Streaming Perak vs Kedah 27.7.2019 (Final Piala Fa)

Pasukan Perak akan diketuai oleh Shahrul Saad manakala pasukan Kedah bakal diketuai oleh Badrol Bakhtiar. Kedua-dua kapten ini menjangkakan perlawanan sengit pada malam ini dan pastinya mereka mengharapkan kemenangan untuk pasukan masing-masing.

Tarikh : 27.7.2019
Masa : 9 pm

Pemain tumpuan untuk pasukan Kedah adalah Jonathan Bauman manakala bagi pasukan Perak pula adalah Ronaldo. Mampukah kedua-dua pasukan ini membantu pasukan mereka?

Live Streaming Perak vs Kedah 27.7.2019 (Final Piala Fa)



admin dag share live streaming dekat sini >> Final Piala FA (KLIK)

p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Keputusan Perlawanan

Perak ( ) - ( ) Kedah
Keputusan akan dikemaskini dari masa ke semasa.

Anda peminat pasukan mana? Jom komen dibawah.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

PENTING ! - Bagi yang nak tengok bola dekat Iflix, korang boleh baca di >> Cara tengok bola di Iflix << ya.
Ayuh tunjukkan semangat kesukanan anda untuk perlawanan malam ini. Jangan gaduh-gaduh ya. hehe.

 Jom tengok bola live di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post