"

Live Streaming JDT vs Pohang Steelers 1 July 2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan di antara pasukan  Pohang Steelers dan Johor Darul Ta'zim. Setakat 29 Jun, Kumpulan G masih diterajui oleh Nagoya Crampus. JDT pula berada di kedudukan ketiga. Perlawanan ini meruapakan perlawanan JDT dalam AFC Champion League. Harapan rakyat Malaysia untuk tengok JDT melangkah lebih banyak dalam pusingan kali ini. Kami akan kongsikan Live Streaming JDT vs Pohang Steelers 1 July 2021 ini di bawah ya. 


Live Streaming JDT vs Pohang Steelers 1 July 2021.


Dalam perlawanan pada 28 jun 2021, JDT tewas kepada Pohang dengan jaringan 4-1 walaupun mereka mendahului hasil jaringan Leandro pada minit ke 17 . Mungkin tak ada rezeki untuk menang. Harapnya dalam perlawanan kedua ini akan membuahkan hasil untuk pasukan JDT.

4 Gol Pohang dijaringkan oleh Borys Tashchy minit 27, Kang Sang Woo minit 35, Kwon Gi Pyo minit 82 , lim sang hyub minit minit ke 90+1. Untuk tambahan 3 gol pohang dijaringkan menerusi sepakan penalti yang diberikan oleh pengadil.

JDT masih mempunyai peluang untuk merapakan mata dengan pasukan lain dalam kumpulan G ini jika mereka berjaya menang dalam perlawanan ini. Jom kita tonton Live Streaming JDT vs Pohang Steelers di bawah ya.

Live Streaming JDT vs Pohang Steelers 1 July 2021.

Tarikh Perlawanan : 1 Julai 2021
Masa : 6 pm

JDT satu-satunya pasukan dari Malaysia yang bermain di AFC Champion League. Berbanding musim lepas prestasi JDT juga makin baik dan mampu memberi saingan kepada pasukan-pasukan lain. Sekarang ini harapan peminat bola sepak tempatan adalah pada jdt.

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Live Streaming JDT vs Pohang Steelers 1 July 2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇

Link 2- https://t.me/bolalive

Arahan
p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan JDT vs Pohang Steelers

Kami dari Bro Bola juga akan mengongsikan keputusan perlawanan dari masa ke semasa. Berikut dikongsikan keputusan penuh match JDT FC vs Pohang FC dibawah:

JDT vs Pohang Steelers

*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untu kedua-dua pasukan. Harapnya JDT boleh bawa pulang 3 mata dari perlawanan ini untuk memudahkan mereka layak ke pusingan seterusnya. 

Buat para peminat yang akan menonton online, ayuh kongsikan link live streaming ini dengan rakan-rakan anda yang lain.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post