"

Live Streaming PJ City vs Terengganu 4.8.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan di antara pasukan  PJ City dan Terengganu. Liga Super 2021 bermula pada 5 mac 2021 selepas tamat tempoh perintah kawalan pergerakan 2.0. Hampir kesemua aktiviti kembali dibuka dan begitu juga dengan acara sukan. Selepas berehat panjang kerana beri laluan kepada tugasan antarabangsa, liga super 2021 kembali bersambung bermula dari 24 Julai 2021 ini. Mungkin ramai dah lupa kedudukan terkini liga kan. Untuk rekod terbaru setakat 2 Ogos 2021, pasukan PJ City berada di tangga kelapan dengan 18 mata. Terengganu pula di tangga kedua dengan dengan 31 mata. Berikut kami akan kongsikan Live Streaming PJ City vs Terengganu 4.8.2021 ini di bawah ya. 


Live Streaming PJ City vs Terengganu 4.8.2021


Dalam perlawanan terakhir liga, PJ City kalah satu kosong di tangan pasukan Pahang. Pasukan Terengganu pula sekadar seri dengan pasukan Sabah dengan tanpa jaringan di hasilkan dalam perlawanan tersebut.

Live Streaming PJ City vs Terengganu 4.8.2021

Tarikh Perlawanan : 4.8.2021
Masa : 9.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Live Streaming PJ City vs Terengganu 4.8.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan PJ City vs Terengganu

Berikut dikongsikan keputusan penuh match PJ City vs Terengganu dibawah:

PJ City vs Terengganu


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post