"

Link Live Streaming Sudirman Cup 2021. Mulai 26 September 2021, piala Sudirman telah bermula dan tuan rumah untuk edisi ke 17 ini adalah Vantaa, Finland. Sebanyak 16 negara bertanding dalam 4 kumpulan. Malaysia turut sama bermain dalam kejohanan kali ini dan diundi dalam kumpulan D bersama-sama dengan Jepun, Mesir dan England. Bagi yang nak menonton secara langsung, boleh tonton di Link Live Streaming Sudirman Cup 2021 di bawah ini ya. 


Link Live Streaming Sudirman Cup 2021


Link Live Streaming Sudirman Cup 2021

Kontinjen negara di ketuai oleh lee zi jia akan mula bermain pada 27 september 2021 pada jam 3 petang waktu malaysia. Tak sabar nak tengok aksi pasukan Malaysia dalam kejohanan kali ini. Jangan lepaskan peluang untuk menonton aksi terbaik pasukan negara di Piala Sudirman ini.


>> Link Live Streaming DI SINI.

Kalau link tidak ada, bolah cari di telegram >> Bola Live << ya!

Atau facebook group bola live.

Ayuh beri sokongan anda di laman sosial kami dengan memberi kata-kata semangat buat atlet negara yang akan bertanding dalam kejohanan kali ini.

Satu fakta menarik yang ramai tak tahu, Malaysia belum pernah menang Piala Sudirman ini sejak ia diperkenalkan pada tahun 1989 lagi. Adakah ini gelaran pertama untuk Malaysia?

Sama-sama kita saksikan.

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post