"

Live Streaming Kedah vs Melaka 30.9.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan Piala Malaysia yang melibatkan pasukan di antara pasukan Kedah dan Melaka. Piala Malaysia bermula pada 26 September 2021 Selepas selesai kesemua perlawanan liga super dan liga perdana. 16 pasukan bertanding untuk kejohanan yang ke 100 tahun Piala malaysia. Pasukan manakah yang akan berjaya memenangi Piala berprestij ini? ingat, juara akan mewakili negara dalam kejohanan AFC 2022 nanti. Berikut kami akan kongsikan Live Streaming Kedah vs Melaka 30.9.2021 ini di bawah ya. 


Live Streaming Kedah vs Melaka 30.9.2021

Untuk rekod perlawanan sebelum ini, pasukan Kedah menang  3-0 keatas Kelantan United. Manakala pasukan Melaka pulak menang 2-0 keatas negeri sembilan.


Live Streaming Kedah vs Melaka 30.9.2021

Tarikh Perlawanan : 30.9.2021
Masa : 9.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Live Streaming Kedah vs Melaka 30.9.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Terengganu vs Selangor

Berikut dikongsikan keputusan penuh match Terengganu fc vs Selangor dibawah:

Terengganu vs Selangor FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post