"

Siaran Langsung Kelantan vs Sabah 30.9.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan Piala Malaysia yang melibatkan pasukan di antara pasukan Kelantan dan Sabah Piala Malaysia bermula pada 26 September 2021 Selepas selesai kesemua perlawanan liga super dan liga perdana. 16 pasukan bertanding untuk kejohanan yang ke 100 tahun Piala malaysia. Pasukan manakah yang akan berjaya memenangi Piala berprestij ini? ingat, juara akan mewakili negara dalam kejohanan AFC 2022 nanti. Berikut kami akan kongsikan Siaran Langsung Kelantan vs Sabah 30.9.2021 ini di bawah ya. 


Siaran Langsung Kelantan vs Sabah 30.9.2021

Untuk rekod perlawanan sebelum ini, pasukan kelantan kalah 0-2 kepada JDT sebelum ini manakala pasukan sabah seri 1-1 dengan PJ City.Siaran Langsung Kelantan vs Sabah 30.9.2021

Tarikh Perlawanan : 30.9.2021
Masa : 9.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Siaran Langsung Kelantan vs Sabah 30.9.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Kelantan vs Sabah

Berikut dikongsikan keputusan penuh match Kelantan fc vs Sabah dibawah:

Kelantan vs Sabah FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post