"

Link Live Streaming Thomas Cup 2021. Mulai 11 Oktober 2021, piala Thomas akan bermula dan tuan rumah untuk edisi ke 31 ini adalah Kanada. Sebanyak 16 negara bertanding dalam 4 kumpulan. Malaysia turut sama bermain dalam kejohanan kali ini dan diundi dalam kumpulan D bersama-sama dengan Jepun, England dan juga Kanada. Namun begitu, skuad England telah sah tarik diri dari kejohanan akibat dari kecederaan pemain mereka. Jadi bakal ada 3 pasukan sahaja untuk kumpulan D. Bagi yang nak menonton secara langsung, boleh tonton di Link Live Streaming Thomas Cup 2021 di bawah ini ya. 


Link Live Streaming Thomas Cup 2021
Link Live Streaming Thomas Cup 2021

Kontinjen negara di ketuai oleh lee zi jia akan mula bermain pada 11 Oktober  2021 pada jam 10 pagi waktu malaysia. Tak sabar nak tengok aksi pasukan Malaysia dalam kejohanan kali ini. Jangan lepaskan peluang untuk menonton aksi terbaik pasukan negara di Piala Thomasa ini. Berikut merupakan Link Live Streaming Thomas Cup 2021 untuk anda.


>> Link Live Streaming DI SINI.

Kalau link tidak ada, bolah cari di telegram >> Bola Live << ya!

Atau facebook group bola live.

Ayuh beri sokongan anda di laman sosial kami dengan memberi kata-kata semangat buat atlet negara yang akan bertanding dalam kejohanan kali ini.

Satu fakta menarik yang ramai tak tahu, Kali terakhir Malaysia memenangi Piala Thomas adalah pada tahun 1992. Manakala pada tahun 2014 kita layak ke final tapi di kalahkan oleh Jepun.

Mampukah skuad muda negara menyinar sekali lagi untuk kali ini?

Sama-sama kita saksikan.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post