"

Siaran Langsung PJ City vs Kelantan 29.10.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan Piala Malaysia yang melibatkan pasukan di antara pasukan PJ CITY dan Kelantan. Piala Malaysia bermula pada 26 September 2021 Selepas selesai kesemua perlawanan liga super dan liga perdana. 16 pasukan bertanding untuk kejohanan yang ke 100 tahun Piala malaysia. Pasukan manakah yang akan berjaya memenangi Piala berprestij ini? ingat, juara akan mewakili negara dalam kejohanan AFC 2022 nanti. Berikut kami akan kongsikan Siaran Langsung PJ City vs Kelantan 29.10.2021 ini di bawah ya. 


Siaran Langsung PJ City vs Kelantan 29.10.2021Untuk rekod perlawanan sebelum ini, Pasukan PJ City tewas ditangan JDT dengan jaringan 0-1. Manakala pasukan Kelantan pula sekadar seri dengan sabah dengan jaringan 2-2.

Pasukan PJ City dan Pasukan Kelantan mempunyai mata yang sama setakat 28 Oktober 2021. Hanya perbezaan gol sahaja yang membuatkan pasukan Pj City berada di kedudukan ketiga dan Kelantan di kedudukan  keempat Kumpulan D 

Siaran Langsung PJ City vs Kelantan 29.10.2021

Tarikh Perlawanan : 29 oktober 2021
Masa : 9.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Siaran Langsung PJ City vs Kelantan 29.10.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan PJ City vs Kelantan

Berikut dikongsikan keputusan penuh match PJ City fc vs Kelantan dibawah:

PJ City vs Kelantan FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post