"

Siaran Langsung JDT vs Sabah 2.11.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan Piala Malaysia yang melibatkan pasukan di antara pasukan JDT dan Sabah. Piala Malaysia bermula pada 26 September 2021 Selepas selesai kesemua perlawanan liga super dan liga perdana. 16 pasukan bertanding untuk kejohanan yang ke 100 tahun Piala malaysia. Pasukan manakah yang akan berjaya memenangi Piala berprestij ini? ingat, juara akan mewakili negara dalam kejohanan AFC 2022 nanti. Berikut kami akan kongsikan Siaran Langsung JDT vs Sabah 2.11.2021 ini di bawah ya. 


Siaran Langsung JDT vs Sabah 2.11.2021Untuk rekod perlawanan sebelum ini, Kedua-dua pasukan bertemu di Stadium Likas dengan menyaksikan pasukan JDT menang 2-0.

Berdasarkan kedudukan kumpulan D, Jdt masih mendahului dengan 9 mata. Manakala pasukan Sabah di kedudukan ketiga dengan 2 mata.

Siaran Langsung JDT vs Sabah 2.11.2021

Tarikh Perlawanan : 2.11.2021
Masa : 9.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Siaran Langsung JDT vs Sabah 2.11.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan JDT vs Sabah

Berikut dikongsikan keputusan penuh match JDT fc vs Sabah dibawah:

JDT vs Sabah FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post