"

Siaran Langsung Melaka United vs Sabah 18.11.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan suku akhir kedua Piala Malaysia yang melibatkan pasukan di antara pasukan Melaka United vs Sabah. Piala Malaysia bermula pada 26 September 2021 Selepas selesai kesemua perlawanan liga super dan liga perdana. 16 pasukan bertanding untuk kejohanan yang ke 100 tahun Piala malaysia. Pasukan manakah yang akan berjaya memenangi Piala berprestij ini? ingat, juara akan mewakili negara dalam kejohanan AFC 2022 nanti. Berikut kami akan kongsikan Siaran Langsung Melaka United vs Sabah 18.11.2021 ini di bawah ya. 


Siaran Langsung Melaka United vs Sabah 18.11.2021


Dalam perlawanan pertama sebelum ini, Pasukan Melaka United berjaya mendapat 1 gol di tempat lawan dan pastinya 2 gol perlu dihasilkan oleh Sabah jika mahu mara ke pusingan seterusnya.

Siaran Langsung Melaka United vs Sabah 18.11.2021

Tarikh Perlawanan : 18.11.2021
Masa : 9.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Siaran Langsung Melaka United vs Sabah 18.11.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Melaka United vs Sabah

Berikut dikongsikan keputusan penuh match Melaka United fc vs Sabah dibawah:

Melaka United vs Sabah FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post