"

Siaran Langsung Penang vs Pahang 3.11.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan Piala Malaysia yang melibatkan pasukan di antara pasukan Penang fc dan Pahang. Piala Malaysia bermula pada 26 September 2021 Selepas selesai kesemua perlawanan liga super dan liga perdana. 16 pasukan bertanding untuk kejohanan yang ke 100 tahun Piala malaysia. Pasukan manakah yang akan berjaya memenangi Piala berprestij ini? ingat, juara akan mewakili negara dalam kejohanan AFC 2022 nanti. Berikut kami akan kongsikan Siaran Langsung Penang vs Pahang 3.11.2021 ini di bawah ya. 


Siaran Langsung Penang vs Pahang 3.11.2021


Untuk rekod perlawanan sebelum ini, Kedua-dua pasukan bertemu Stadium darul makmur yang menyaksikan Pahang mengamuk membelasah pasukan Pulau Pinang dengan jaringan 4-0.

Berdasarkan kedudukan kumpulan A, pasukan Pahang berada di kedudukan ketiga kumpulan dengan 3 mata . Manakala pasukan pulau pinang pula di tangga keempat dengan 1 mata sahaja.

Siaran Langsung Penang vs Pahang 3.11.2021

Tarikh Perlawanan : 2.11.2021
Masa : 9.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Siaran Langsung Penang vs Pahang 3.11.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Penang vs Pahang

Berikut dikongsikan keputusan penuh match Penang fc vs Pahang dibawah:

Penang vs Pahang FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post