"

Live Streaming JDT vs Kawasaki Frontale 24.4.2022. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan di antara pasukan  Kawasaki Frontale dan juga JDT. Ini merupakan perlawanan Keempat kumpulan I Asia Champion League 2022. Perlawanan ini berlangsung di Stadium Sultan Ibrahim, Johor. jom saksikan Live Streaming JDT vs Kawasaki Frontale 24.4.2022 ini di bawah ya. Live Streaming JDT vs Kawasaki Frontale 24.4.2022Setakat ini, JDT masih mendahului kumpulan I dengan 7 Mata dan diikuti dengan Kawasaki frontale dan juga Ulsan Hyundai. Masing-masing dengan 5 mata. JDT memerlukan 2 kemenangan lagi untuk layak ke pusingan seterusnya.


Live Streaming JDT vs Kawasaki Frontale 24.4.2022

Tarikh Perlawanan : 24 April 2022
Masa : 10 pm

JDT satu-satunya pasukan dari Malaysia yang bermain di AFC Champion League. Berbanding musim lepas prestasi JDT juga makin baik dan mampu memberi saingan kepada pasukan-pasukan lain. Sekarang ini harapan peminat bola sepak tempatan adalah pada jdt.

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan siaran langsung JDT fc vs Kawasaki Frontale beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇

Link 2- https://t.me/bolalive

Arahan
p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan JDT vs Kawasaki Frontale

Kami dari Bro Bola juga akan mengongsikan keputusan perlawanan dari masa ke semasa. Berikut dikongsikan keputusan penuh match JDT vs Kawasaki Frontale fc dibawah:

JDT fc vs Kawasaki Frontale

*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untu kedua-dua pasukan. Harapnya JDT boleh bawa pulang 3 mata dari perlawanan ini untuk memudahkan mereka layak ke pusingan seterusnya. 

Buat para peminat yang akan menonton online, ayuh kongsikan link live streaming ini dengan rakan-rakan anda yang lain.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post