"

Siaran Langsung Pahang vs Melaka United 16.4.2022. Malam ini akan berlangsung perlawanan hebat yang menyaksikan Pahang menentang pasukan Melaka United. Tak sabar nak tunggu malam ini! Ini juga merupakan perlawanan kelima liga super 2022 untuk kedua-dua pasukan. Malam ini, Pahang menerima kunjungan Melaka United di Stadium Darul Makmur. Pasukan manakah yang akan mendapat 3 mata pada malam ini? Sama-sama kita nantikn. berikut merupakan Siaran Langsung Pahang vs Melaka United 16.4.2022 untuk anda. Siaran Langsung Pahang vs Melaka United 16.4.2022

Dalam perlawanan terakhir sebelum ini, Pahang sekadara seri dengan pasukan PJ City. Manakala pasukan Melaka United pula tewas 0-2 di tangan KL City.

Siaran Langsung Pahang vs Melaka United 16.4.2022

Tarikh Perlawanan : 16.4.2022
Masa : 10 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Siaran Langsung Pahang vs Melaka United 16.4.2022 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Pahang vs Melaka United

Berikut dikongsikan keputusan penuh match Pahang fc vs Melaka United dibawah:

Pahang vs Melaka United FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang bakal ke stadium malam ini. Hati-hati di jalan raya  semoga selamat sampai dan selamat pulang.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post