"

Tonton Link Live Streaming Thomas Cup 2022. Mulai 9 Mei 2022, piala Thomas akan bermula dan tuan rumah untuk edisi ke 32 ini adalah Thailand. Sebanyak 16 negara bertanding dalam 4 kumpulan. Malaysia turut sama bermain dalam kejohanan kali ini dan diundi dalam kumpulan D bersama-sama dengan Jepun, England dan juga Mesir. 

Namun begitu, skuad England telah sah tarik diri dari kejohanan akibat dari kecederaan pemain mereka. Jadi bakal ada 3 pasukan sahaja untuk kumpulan D. 


Link Live Streaming Thomas Cup 2022


Link Live Streaming Thomas Cup 2022

Kontinjen negara di ketuai oleh lee zi jia akan mula bermain pada 9 Mei 2022 pada jam 10 pagi waktu malaysia. Tak sabar nak tengok aksi pasukan Malaysia dalam kejohanan kali ini. Jangan lepaskan peluang untuk menonton aksi terbaik pasukan negara di Piala Thomasa ini. Berikut merupakan siaran langsung Thomas Cup 2022 untuk anda.


>> Link Live Streaming DI SINI.

Kalau link tidak ada, bolah cari di telegram >> Bola Live << ya!

Atau facebook group bola live.

Ayuh beri sokongan anda di laman sosial kami dengan memberi kata-kata semangat buat atlet negara yang akan bertanding dalam kejohanan kali ini.

Satu fakta menarik yang ramai tak tahu, Kali terakhir Malaysia memenangi Piala Thomas adalah pada tahun 1992. Manakala pada tahun 2014 kita layak ke final tapi di kalahkan oleh Jepun.

Mampukah skuad muda negara menyinar sekali lagi untuk kali ini?

Sama-sama kita saksikan.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post