"
KEDAH VS PULAU PINANG ! NORTHERN DERBY ! || Perlawanan Tumpuan pada minggu ini di antara kedah dan Pulau Pinang sudah pasti menjanjikan aksi terbaik dari kedua-dua pasukan . Tapi sayang sebab tak ada live dekat tv. ermm. apa nak buat . Mungkin sebab prestasi kedua-dua pasukan agak terumbang ambing  rasanya. jadi kalau buat live pun macam tak best. tapi bukan FMLLP dah janjikan live setiap perlawanan ?

Buat Penyokong kedua-dua pasukan , hati-hati dengan segala provokasi yang akan berlaku. semoga segala persengketaan kita yang lama terpadam dan hanya semangat kesukanan yang ada di dalam diri kita. Tak yah gaduh-gaduh. nanti duit masuk dekat FAM juga. kan dah rugi di situ. Setiap kali perlawanan kedua-dua pasukan ini, sudah pasti ada adegan yang tidak diingin berlaku di kalangan penonton.

KEDAH VS PULAU PINANG ! NORTHERN DERBY !

Tempoh hari di darul aman, bas penyokong pulau pinang di baling batu dan laporan polis juga telah di buat. jadi perlawanan malam ini di jangka hangat terutamanya dari segi sokongan peminat bola sepak utara tanah air ini . elakkan provokasi !

Selamat menonton Northern Derby !


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post