"
Biodata Tan Cheng Hoe Jurulatih Bola Sepak Malaysia. Baru-baru ini telah berlangsung pengumuman mengenai tan cheng hoe sebagai jurulatih baru untuk malaysia. ramai yang memuji tindakan ini dan berharap beliau mampu untuk membawa pasukan negara menaiki ranking yang lebih baik semula. Tan Cheng Hoe menggantikan Nelo Vingada yang letak jawatan dari kerusi panas tersebut .

Biodata Tan Cheng Hoe Jurulatih Bola Sepak Malaysia

Biodata Tan Cheng Hoe Jurulatih Malaysia


.. Nama : Tan Cheng Hoe
Asal : Kedah
Umur : 49 (2017)
Tahun Lahir : 1968
pasukan terakhir di latih sebelum menjadi Jurulatih Malaysia : Kedah ( Kelab )
**akan dikemaskini kemudian

Tumpuan sekarang terarah bagaimana coach tan mampu mengubah bola sepak malaysia. terbaru menurut TMJ ada pemain yang besar kepala dalam pasukan kebangsaan sehingga ada yang tak mahu menang dalam perlawanan.

ini semua harus menjadi agenda awal untuk coach merubah pasukan . kita yakin yang beliau mampu mengubah suasana dan prestasi skuad negara . FAM memberi kontrak 2 tahun kepada beliau untuk membimbing pasukan kebangsaan.

sudah pasti, fokus dari kalangan peminat adalah pada ranking dan juga pada kejohanan AFF Suzuki pada hujung tahun hadapan. kita berdoa agar sekurang-kurangnya ia mampu memberi keputusan yang baik musim ini .

Tahniah Coach Tan Cheng Hoe atas perlantikan ini dan selamat maju jaya .

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post