"
Live Streaming Terengganu vs Kuala Lumpur Liga Super 10 Julai 2018. Satu lagi perlawanan liga super bakal berlangsung hari ini yang melibatkan perlawanan di antara Terengganu vs Kuala lumpur. Kedua-dua pasukan berada pada kondisi yang terbaik untuk bertemu malam ini.

Terengganu kini berada di kedudukan yang 5 dengan 27 mata. manakala Kuala Lumpur pula berada pada kedudukan ke 8 dengan 20 mata. Sudah pasti terengganu sekarang berada di kedudukan yang selesa apabila mereka hampir pasti kekal di liga super untuk musim hadapan.

Begitu juga untuk Kuala Lumpur , namun kedudukan mereka agak selesa walaupun jarak mata dengan kumpulan bawahan agak rapat.Live Streaming Terengganu vs Kuala Lumpur Liga Super 10 Julai 2018

LIVE STREAMINGJom join group fb >>  bola live << untuk live streaming bola !INFO PERLAWANAN

Tarikh : 10/7/2018
Masa : 9 Malam

Sebelum layan semi final piala dunia, kita layan dulu game live terengganu vs kuala lumpur ini. mesti ramai penyokong terengganu akan sokong pasukan mereka begitu juga dengan peminat kuala lumpur. sambil-sambil anda menunggu live bermula, apa kata anda kongsikan link ini dengan rakan-rakan anda yang lain.

terima kasih kami ucapkan.
sekian.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post