PIALA FA 2019 - Live Streaming Kuala Lumpur vs Felda United 30/4

PIALA FA 2019 - Live Streaming Kuala Lumpur vs Felda United 30/4. Satu lagi perlawanan yang menjadi tumpuan adalah perlawanan melibatkan pasukan felda vs kuala lumpur. Kedua-dua pasukan berpeluang untuk ke pusingan seterusnya.

90 minit hari ini menjadi tumpuan mereka bagi melunaskan segala percaturan yang telah di rancang. Pasukan manakah yang akan memenangi  perlawanan malam ini ?

Jom kita saksikan.

PIALA FA 2019 - Live Streaming Kuala Lumpur vs Felda United 30/4

Tarikh : 30.9. 2019
Masa : 9 pm

PIALA FA 2019 - Live Streaming 


- akan dikemaskini kemudian.

p/s : tekan F5/ Refresh beberapa kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.

Yang nak live streaming tu, share lah entri ni ya. hehe



 Jom tengok bola live di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


lalala

0/Post a Comment/Comments

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post