"

Live Streaming Malaysia vs Jordan 6.10.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan persahabatan antarabangsa yang melibatkan pasukan Malaysia dan Jordan.

Perlawanan ini akan berlangsung di Jordan dan akan berlangsung pada 6 Oktober 2021. Sekarang adalah saingan tumpuan untuk mendapatkan rentak dalam skuad harimau malaya.

Kali ini mereka bergabung dengan pemain-pemain muda dan baru bagi membentuk skuad yang lebih pada berbanding sebelum ini. Persoalannya, mampukah mereka beraksi baik tanpa tonggak utama Harimau malaya? 

Berikut kami akan kongsikan Live Streaming Malaysia vs Jordan 6.10.2021 ini di bawah ya. 


Live Streaming Malaysia vs Jordan 6.10.2021

Kali terakhir pasukan Harimau Malaya ini turun beraksi adalah pada kelayakan piala dunia 2022 di UAE yang menyaksikan Harimau Malaya hanya bawa pulang 3 mata dari 3 perlawanan. 

Mereka tewas 0-4 kepada UAE dan  1-2 kepada Vietnam. Tapi Malaysia berjaya mencuri mata dari pasukan Thailand dengan kemenangan 1-0.

Live Streaming Malaysia vs Jordan 6.10.2021

Tarikh Perlawanan : 6.10.2021
Masa : 11.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Live Streaming Malaysia vs Jordan 6.10.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Malaysia vs Jordan FA

Berikut dikongsikan keputusan penuh match Malaysia FA vs Jordan dibawah:

Malaysia vs Jordan


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post