"

Siaran Langsung Kelantan United vs Kedah 6.11.2021. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan Piala Malaysia yang melibatkan pasukan di antara pasukan Kelantan United dan Kedah. Piala Malaysia bermula pada 26 September 2021 Selepas selesai kesemua perlawanan liga super dan liga perdana. 16 pasukan bertanding untuk kejohanan yang ke 100 tahun Piala malaysia. Pasukan manakah yang akan berjaya memenangi Piala berprestij ini? ingat, juara akan mewakili negara dalam kejohanan AFC 2022 nanti. Berikut kami akan kongsikan Siaran Langsung Kelantan United vs Kedah 6.11.2021 ini di bawah ya. 


Siaran Langsung Kelantan United vs Kedah 6.11.2021

Untuk rekod perlawanan sebelum ini, Pasukan Kedah tidak turun bermain. Manakala pasukan Kelantan United pula seri 3 sama dengan Melaka United.

Setakat 5 11.2021, Pasukan Kedah hanya memerlukan satu lagi kemenangan untuk layak ke pusingan seterusnya. Sementara Kelantan United pula secara merit nya telah gagal ke pusingan seterusnya.

Siaran Langsung Kelantan United vs Kedah 6.11.2021

Tarikh Perlawanan : 6.11.2021
Masa : 9.00 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Siaran Langsung Kelantan United vs Kedah 6.11.2021 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Kelantan United vs Kedah

Berikut dikongsikan keputusan penuh match Kelantan United fc vs Kedah dibawah:

Kelantan United vs Kedah FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang menonton online, anda hanya perlu tonton dan beri sokongan terhadap pasukan kegemaran anda ya.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post