"

Live Streaming Guangzhou Evergrande vs JDT 27.4.2022. Malam ini akan berlangsungnya perlawanan di antara pasukan  Guangzhou FC dan JDT. Ini merupakan perlawanan KELIMA kumpulan I Asia Champion League 2022. Perlawanan ini berlangsung di Stadium Sultan Ibrahim, Johor. jom saksikan Live Streaming Guangzhou Evergrande dan JDT 27.4.2022 ini di bawah ya. 
Live Streaming Guangzhou Evergrande vs JDT 27.4.2022
Setakat ini, JDT menduduki tangga ketiga selepas Ulsan Hyundai mengalahkan kawasaki frontale sebentar tadi. Jika JDT menang lawan Guangzhou malam ini, JDT akan naik tangga kedua dan berkongsi mata dengan Ulsan Hyundai.


Live Streaming Guangzhou Evergrande vs JDT 27.4.2022

Tarikh Perlawanan : 27 April 2022
Masa : 10 pm

JDT satu-satunya pasukan dari Malaysia yang bermain di AFC Champion League. Berbanding musim lepas prestasi JDT juga makin baik dan mampu memberi saingan kepada pasukan-pasukan lain. Sekarang ini harapan peminat bola sepak tempatan adalah pada jdt.

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan siaran langsung Guangzhou Evergrande vs JDT beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇

Link 2- https://t.me/bolalive

Arahan
p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Guangzhou Evergrande vs JDT

Kami dari Bro Bola juga akan mengongsikan keputusan perlawanan dari masa ke semasa. Berikut dikongsikan keputusan penuh match Guangzhou Evergrande vs JDT fc dibawah:

Guangzhou Evergrande fc vs JDT

*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untu kedua-dua pasukan. Harapnya JDT boleh bawa pulang 3 mata dari perlawanan ini untuk memudahkan mereka layak ke pusingan seterusnya. 

Buat para peminat yang akan menonton online, ayuh kongsikan link live streaming ini dengan rakan-rakan anda yang lain.


Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post