"

Siaran Langsung Pahang vs PJ City 9.4.2022. Malam ini akan berlangsung perlawanan hebat yang menyaksikan Sri Pahang FC menentang pasukan PJ City. Tak sabar nak tunggu malam ini! Ini juga merupakan perlawanan kedua liga super 2022 untuk Pahang dan perlawnaan keempat untuk PJ City. Malam ini, Pahang menerima kunjungan Pj city di stadium darul makmur. Pasukan manakah yang akan mendapat 3 mata pada malam ini? Sama-sama kita nantikn. berikut merupakan Siaran Langsung Kedah vs Pahang 6.4.2022 untuk anda. Siaran Langsung Pahang vs PJ City 9.4.2022


Dalam perlawanan terakhir sebelum ini, pasukan Pahang kalah 0-1 ditangan pasukan Kedah. Manakala pasukan PJ City pula membelasah pasukan Terengganu dengan jaring 3-0.

Siaran Langsung Pahang vs PJ City 9.4.2022

Tarikh Perlawanan : 9.4.2022
Masa : 10 malam


Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Siaran Langsung Pahang vs PJ City 9.4.2022 beserta keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:


LINK LIVE 
👇👇


** tekan " watch on youtube " untuk menonton ya!!p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.


Keputusan Penuh Perlawanan Pahang vs PJ City

Berikut dikongsikan keputusan penuh match Pahang fc vs PJ City dibawah:

Pahang vs PJ City FC


*Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Semoga berjaya untuk kedua-dua pasukan. Buat para peminat yang bakal ke stadium malam ini. Hati-hati di jalan raya  semoga selamat sampai dan selamat pulang.

Tolong share sekali ya. Terima kasih semua. 

Post a Comment

Jom komen ! :)

Previous Post Next Post